Vzdelávanie: ako zabezpečiť jeho efektívnosť - Burger, Ivan
Procesné kroky podnikových programov vzdelávania. Motivácia pracovníkov a návrhy rozvojového programu vzdelávania. Realizácia a efektivita vzdelávacieho procesu. Vedomosti, zručnosti a skúsenosti zamestnancov.