Proces zmien vo väzbe na vývoj organizácií verejnej správy - Štangová, Nora
Zmena znamená vývoj. Proces zmien v organizácii. Kultúra organizácie. Reengineering ako nositeľ zmeny kultúry organizácie. Potreba flexibilného prístupu ku zmenám, ktorými prechádzajú organizácie verejnej správy.