Šetrenie poznačilo výstavníctvo - Oravec, Jozef
Svetová ekonomická kríza zasiahla aj výstavníctvo. Množstvo firiem sa v rámci úsporných opatrení snaží zastaviť aj niektoré marketingové aktivity, ku ktorým patrí aj účasť na rôznych medzinárodných veľtrhoch. Niektoré firmy však krízu považujú za novú podnikateľskú príležitosť.