Počasie ovplyvňuje predaj nápojov - Oravec, Jozef
Faktory, ktoré ovplyvňujú logistiku nápojov. Teplota ako dôležitý faktor skladovania nápojov. Vplyv ročného obdobia na dopyt. Požiadavka na flexibilitu výroby a distribúcie. Skladovanie legislatívne regulované v Potravinovom kódexe. Riadenie obehu vratných obalov.