Recept na krízu výrobca manipulačnej techniky vsadil na repasáciu jazdených vozíkov - Brezovský, Jozef
V období hospodárskej krízy musí manažment hľadať cesty, ako znížiť náklady, aby firma dokázala obdobie poklesu výroby a zákaziek prežiť bez veľkých problémov. Preto aj dodávatelia prichádzajú s riešeniami, ktoré ich zákazníkom majú pomôcť pri úsporných opatreniach.