Mzdy - Šipková, Lucia
Definovanie a popis mzdy, jej časti a funkcie. Zložky, ktoré sa za mzdu nepovažujú. Výška minimálnej mzdy, nezdaniteľnej časti , mzdové príplatky a výška odvodov a zrážok zo mzdy za rok 2009. Vzorový príklad.