Kontrola verejnej správy ako predmet vedy o správnom práve - Hrtánek, Ladislav
Problematika kontroly verejnej správy. Všeobecná charakteristika kontroly verejnej správy. Druhy kontroly verejnej správy. Proces výkonu kontroly verejnej správy. Analýza oprávnení jednotlivých subjektov kontroly.