Zažijeme doposiaľ najväčšiu hospodársku krízu - Vargová, Petra
Diskusia, ktorá bola preložená a uverejnená na internete koncom minulého roku. Rozhovor je medzi významným švajčiarským novinárom Freemanom a predpovedačom trendov, autorom a šéfom Treend research Institute (Inštitút výskumu trendov) Geraldom Celentom.