Dopady hospodárskej krízy na trh práce a na obyvateľstvo - Sika, Peter, 1975-
Makroekonomická situácia. Situácia v odvetviach priemyselnej výroby. Opatrenia v oblasti zamestnanosti a politiky trhu práce. Nové nástroje aktívnej politiky trhu práce platné na prechodné obdobie do 31. decembra 2010.