Vzdelávanie v logistike: chýba prepojenie s praxou - Brezovský, Jozef
Logistika ako študijný odbor na školách. Jednotlivé typy a súčasti logistiky. Vzdelávanie v oblasti logistiky a trh práce. Spolupráca škôl s potrebami praxe. Možnosti štúdia logistiky na Slovensku.