Plánovanie trás pomocníci pri riadení flotily - Smíšek, Jaroslav
Použitie palubných počítačov a všeobecne systémov pre riadenie vozového parku prináša dopravným spoločnostiam množstvo výhod. V prvom rade zvyšujú prevádzkovú efektívnosť - vďaka nemu získava dopravca a jeho klient jasný prehľad o celom logistickom reťazci. Systémy zároveň pomáhajú znižovať náklady.