Automotive: večierok sa skončil - Oravec, Jozef
Ekonomická kríza v automobilovom priemysle. Obmedzenie produkcie nákladných vozidiel. Pokles odbytu dodávok, autobusov a kamiónov v Európe. Od problémov výrobcov až po dopravu a logistiku. Ťažkosti v autodoprave a lízingové spoločnosti.