Komplexne na logistiku: spojenie ERP s odborovým systémom poskytlo firme Selektra konkurenčnú výhodu - Smíšek, Jaroslav
Implementácia jednotného informačného systému. Prepojenie administratívnej oblasti, zabezpečenie plánovania, riadenie dopravy, sledovanie pohybu zásielok a komunikácia s klientmi. Komplexné zvládnutie odborového riešenia pre špedíciu s prepojením na web portál.