Logistika FMCG: rýchlosť a náročnosť - Brezovský, Jozef
Špecifiká pri výrobe a preprave rýchloobrátkového tovaru. Tovar a produkty bežnej dennej spotreby. Rýchla a náročná manipulácia s tovarom (Fast Moving Consumer Goods). Skladovanie rýchloobrátkového tovaru. Doba expirácie a distribúcia. Najnovšie trendy skladovania.