Recenzia publikácií Niestroj, R. a kol.: Identita a obraz marketingu a Obraz marketingu v Poľsku - Viestová, Kristína
Recenzia na dve publikácie Romana Niestroja a kolektívu: Identita a obraz marketingu a Obraz marketingu v Poľsku. Charakteristika oboch publikácií, založených na prieskume o súčasnom postavení, obsahu, úlohách a o funkciách marketingu v praxi, teórii a výučbe v Poľsku. Možnosť využitia informácií i v našich podmienkach.