Obaly v cudzích rukách - Oravec, Jozef
Nákupné a distribučné procesy a zabezpečenie kvalitnejších a rýchlejších služieb. Outsourcing v obalovom hospodárstve. Systémy spolupráce v kolobehu obalov. Úmyvanie a skladovanie obalov. Pohyb vratných obalov a ochrana životného prostredia.