Pour une approche nouvelle des réalités de civilisation - Povchanič, Štefan
Nové prístupy k realite civilizácie. Hierarchický prístup k civilizácii. Kultúrne kompetencie a interkultúrna komunikácia. Hlavné prvky interkultúrnej komunikácie.