Hľadanie riešení: logistický audit pomohol firme zefektívniť firemné procesy - Brezovský, Jozef
Logistický audit v spoločnosti RYBA Košice zameraný na základné problémy neexistencie samostatného logistického oddelenia. Zefktívnenenie práce a zvýšenie konkurencieschopnosti. Realizácia nápravných opatrení. Spolupráca medzi audítorom a firmou.