Výkonnosť a produktivita slovenského poľnohospodárstva po vstupe do Európskej únie - Grznár, Miroslav
Postavenie slovenského poľnohospodárstva v národnej ekonomike v poslednom období. Zhodnotenie plnenia strategickej orientácie výrobcov na rast konkurencieschopnosti. Výkonnosť a ekonomika poľnohospodárskych podnikov.