Modifikácia veľkosti, štruktúry a alokácie úspor domácností a jej súvislosti - Rozborilová, Dária
Vzájomná podmienenosť úspor, investícií, ekonomického rastu a blahobytu. Úspory domácností ako organická súčasť národných úspor. Vývoj miery národných úspor a miery úspor domácností. Determinanty úspor domácností. Štruktúra a alokácia úspor. Modifikácia správania sa domácností v oblasti úspor na prelome 20. a 21. storočia.