Formirovanije kommunikativnoj kompetencii v processe prepodavanija rki v vuzach Slovakii i literaturnyje precendentnyje fenomeny - Dulebová, Irina
Vyučovanie ruského kazyka na slovenských školách. Termíny pochádzajúce z ruskej lieratúry a ich používanie v komunikácii.