Príspevok teórie regulovania k poňatiu hospodárskych kríz - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Metodologické špecifiká skúmania hospodárskych kríz v teórii regulovania. Koncepcia hospodárskych kríz v teórii regulovania. Typológia kríz v teórii regulovania. Kríza fordizmu. Osobitosti faktorov kríz v ekonomicky zaostalých krajinách. Základné črty typu akumulácie ťahaného financiami.