Po povodu mežkuľturnoj kommunikacii - Rechtoríková, Gabriela
Pojem interkultúrna komunikácia. Nedorozumenia v interkultúrnej komunikácii spôsobené používaním homoným a odlišným chápaním skutočnosti. Používanie frazeologizmov v jazyku. Sociokultúrna a sociolingvistická oblasť komunikácie.