Problém dôveryhodnosti a teória hrozby trestu v monetárnej politike - Szomolányi, Karol, 1976-
Prehľad svetových prác zaoberajúcich sa problémom dôveryhodnosti a teóriou hrozby trestu v monetárnej politike.