Ekologická újma: přiležitost pro vývoj nových produktů - Karel, Ondřej
Česká asociácia poisťovní usporiadala seminár o poistení zodpovednosti spôsobené ekologickou ujmou. Cieľom seminára bola koncepcia poistnej ochrany škôd na životnom prostredí. Skúsenosti zo zahraničia.