Sovmestnyje magisterskije programmy kak forma mežkuľturnoj kommunikacii (opyt sozdanija sovmestnych magisterskich programm na primere Ekonomičeskogo universiteta v Bratislave) - Strelková, Katarína
Spoločné magisterské študijné programy ako forma interkultúrnej komunikácie. Dokument Európskej únie o jednotnom vysokoškolskom vzdelávaní - Bolonský proces. Dvojstupňové vzdelávanie na príklade Ekonomickej univerzity v Bratislave. Mobilita študentov a spolupráca vysokých škôl.