Fotbalové MS a pojištění? FIFA vyšla klubům vstříc - Nash, Bart
Tohtoročné Majstrovstvá sveta vo futbale dosiahli rekordnú sumu poistenia. Problematika poistenia futbalových hráčov. Oblasť poistenia profesionálnych športovcov. FIFA vytvorila zváštny poisťovací pool. Poistenie futbalových štadiónov. Poistenie ďalších aspektov tejto udalosti sezóny.