Odborná príprava záujemcov o prácu vo verejnej správe, poskytovanie e-služieb obyvateľstvu a zlepšenie kvality pracovnej sily v regiónoch - Kohuťár, Miroslav
Koncepčná príprava potrebná pre vzdelávanie pracovníkov vo verejnej správe modernou formou štúdia. Využitie moderných prvkov v technológii vzdelávania. Materiál a metodika práce. Tri stupne vzdelávacieho programu pre záujemcov o prácu vo verejnej správe. E-learningová forma vzdelávania. Infraštruktúra. SWOT analýza e-služieb.