Problémové okruhy decentralizácie verejnej správy - Hrtánek, Ladislav
Charakteristika verejnej správy ako predmetu procesu decentralizácie. Charakteristika problémových okruhov decentralizácie verejnej správy. Problémy reforiem verejnej správy v politickej rovine, v právnej rovine, v ekonomickej a finančnej rovine, v celospoločenskej rovine. Vplyv jednotlivých reforiem verejnej správy na jej formy činnosti.