Štruktúra vnútropodnikových komunikačných nástrojov v podnikoch pôsobiacich v SR - Szarková, Miroslava, 1951-
Význam vnútropodnikovej komunikácie a komunikačných nástrojov. Analýza štruktúry komunikačných nástrojov používaných v malých a stredných podnikoch pôsobiacich v SR. Komunikačné šumy a komunikačné filtre ako súčasť vnútropodnikových komunikačných nástrojov.