Vývojové trendy sociálnych služieb - Haladová, Martina
Sociálne služby. Trendy v oblasti sociálnych služieb. Pobytové sociálne služby verzus terénne sociálne služby. Príklady zo zahraničia. Budúcnosť v oblasti sociálnych služieb.