[Vývoj a perspektívy svetovej ekonomiky: globálna finančná a hospodárska kríza. Príčiny-náklady-východiská ] - Gonda, Vladimír
Recenzia na monografiu, ktorá má ucelený charakter a jej obsah je štrukturovaný do troch kapitol. Je súčasťou riešenia výskumného projektu VEGA č. 2/0080/09 a APVV-0599-07.