Rozvoj a finančná podpora malého a stredného podnikania v Európskej únii a v Slovenskej republike - Kráľovič, Jozef
Vymedzenie malých a stredných podnikov pre hospodársku politiku Európskej únie. Rizikovosť malých a stredných podnikov. Vývoj politiky rozvoja MSP v Európskej únii. Ciele a opatrenia modernej politiky malých a stredných podnikov. Finančné nástroje politiky rozvoja MSP v Európskej únii. Význam iniciatívy JEREMIE pre MSP v Slovenskej republike. Inovácia v sektore MSP v Európskej únii.