Účtová osnova "podle IFRS" - Mládek, Robert
Účtovná osnova v tomto článku je len príkladom, ktorý bol úmyselne zostavený tak, aby "účtovnú osnovu podľa IFRS" čo možno najviac priblížil čitateľom zvyknutým na účtovnú osnovu podľa českej národnej úpravy.