Učenie sa v systéme manažérstva kvality - Džubáková, Martina
Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo identifikovať stav koexistencie modelov učiacej sa organizácie a komplexného manažérstva kvality v podnikových systémoch v Slovenskej republike. Výskum uskutočnený na Katedre manažmentu výroby a logistiky, Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave.