Chápanie pojmu komunikácia u budúcich manažérov a podnikateľov - Mečiar, Tomáš
Pojem komunikácia a chápanie jeho obsahu študentami FPM EU v Bratislave. Výsledky, ktoré boli získané pomocou metódy tvorby mentálnych máp na pojem komunikácia.