Innovative methodics of technology management assessment and its criteria - Jemala, Marek
Dva druhy kritérií hodnotenia: prvé hodnotia potenciál/atraktívnosť technológie ako produktu pre trh (exogénne) a druhé hodnotia technologické kompetencie a vplyvy manažmentu technológií na technologický potenciál a výsledky podniku (endogénne). Načrtnutie špecifík inovovanej, komplexnejšej metodiky hodnotenia manažmentu technológií.