Industry Concentration Dynamics and Structural Changes: The Case of Aerospace & Defence - Lyócsa, Štefan, 1982-
Všeobecný prístup a metodológia modelovania dynamiky koncentrácie priemyslu. Metodológia. Prípad letectva a obranného priemyslu.