Rozhodovanie o výbere marketingových komunikačných nástrojov s podporou programu Expert choice - Majtán, Štefan
Modelový príklad aplikácie programu Expert choice pri rozhodovaní podniku o výbere marketingových komunikačných nástrojov v snahe dospieť k optimálnemu rozhodnutiu. Program určený na podporu multikriteriálneho rozhodovania pri výbere z alternatív, ktoré sú charakteristické hierarchickým rozložením kritérií a priorít pre výber. Aplikácia na fiktívny podnik služieb v cestovnom ruchu. Hodnotené nástroje marketingovej komunikácie: reklama, podpora predaja, priamy marketing, osobný predaj a public relations.