Komerčný poistný trh v Slovenskej republike a analýza vybraných ukazovateľov komerčného poistného trhu - Drugdová, Barbora
Poistný trh a jeho vymedzenie. Komerčný poistný trh. Analýza vybraných ukazovateľov poistného trhu v Slovenskej republike za rok 2008. Technické poistné v životnom a neživotnom poistení k 31.12. 2008.