Produkčné systémy poisťovacej spoločnosti - Littvová, Zuzana
Informatizácia a elektronizácia poisťovní. Produkčné systémy v poisťovacej spoločnosti. Fungovanie poisťovacej spoločnosti a dopad na jej poisťovaciu činnosť. Fungovanie poisťovacej spoločnosti a dopad na klienta.