Harmonizácia dane z pridanej hodnoty uplatňovanej v Slovenskej republike s európskou legislatívou - Baštincová, Anna
Problémy harmonizačného procesu dane z pridanej hodnoty v členských štátoch Európskej únie. Zmeny v daňovej legislatíve Slovenskej republiky. Nové smernice Európskej komisie v oblasti DPH. Daňová harmonizácia a zosúladenie daňovej sústavy štátov tvoriacich Európske spoločenstvo.