Nový predmet - teória účtovníctva - Feketeová, Renáta, 1974-
Pohľad na teoreticko-metodologické východiská účtovníctva. Filozofia účtovníctva a orientácia teoretických východísk uplatňovaných v súčasnej úprave účtovníctva. Získanie základných znalostí z teórie účtovníctva v meniacich sa podmienkach účtovníckej praxe.