O podstate ľudskej prirodzenosti alebo: zlepší nový štandard vykazovanie výnosov z bežnej činnosti? - Tumpach, Miloš, 1970-
Možné dosahy navrhovaného spoločného štandardu FASB (americká Rada pre štandardy finančného účtovníctva) a IASB (Rada pre medzinárodné účtovné štandardy), predloha novely na vykazovanie výnosov z bežnej činnosti podniku.