Nový zákon o platobných službách a jeho vplyv na činnosť bánk v Slovenskej republike - Kadlečíková, Oľga, 1973-
Zákon o platobnom styku a poskytovanie platobných služieb. Podmienky pre vznik, prevádzkovanie a podnikanie platobných inštitúcií s poskytovaním platobných služieb. Dohľad nad prevádzkovateľmi platobných systémov a dohľad nad inštitúciami elektronických peňazí.