Postupy interného audítora v oblasti dlhodobého hmotného majetku nadobudnutého darovaním - Kastlerová, Sylvia
Postupy interného audítora v podnikateľskom subjekte. Plánovanie, programovanie a výkon kontroly auditu. Analýza a efektívnosť systému účtovníctva, odvodových povinností a systém internej kontroly na overovanom predmete v oblasti darovaného dlhodobého hmotného majetku. Zistenia auditu a prijatie príslušných opatrení.