Zdroje financovania neziskových účtovných jednotiek - Kordošová, Alena, 1970-
Zabezpečenie zdrojov financovania pre neziskové účtovné jednotky. Dary a príjmy z podielu zaplatenej dane ako významné zdroje financovania neziskových organizácií. Špecifické zdroje financovania neziskových účtovných jendnotiek.