Dane a transfery v účtovníctve verejného sektora - Kršeková, Marianna
Dane a transfery ako nevýmenné transakcie patria k špecifickým problémom účtovníctva verejného sektora. Základné požiadavky na vykazovanie, oceňovanie a zverejňovanie informácií o výnosoch. Charakteristika nevýmenných transakcií.