Monograph about data mining/ Monograph d' exploration de données - Horníková, Adriana
Charakteristika disciplíny dolovania dát. Filozofia procesu dolovania dát. Metodológia dolovania dát. Potreba novej monografie venovanej technikám dolovania dát. Usporiadanie kapitol monografie. Jednota pravidiel dolovania. Iné metódy dolovania dát. Genetický algoritmus.