Finančné vykazovanie v kontexte trvalo udržateľného rozvoja - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Význam vykazovania spoločensky zodpovedného podnikania. Zodpovedné podnikanie predstavuje základný nástroj merania vplyvu podnikov na trvalo udržateľný rozvoj. Meranie vplyvov spoločnosti v oblasti zodpovednéího podnikania a dlhodobá prosperita.